Stomatologie, Clinica Stomatologică Dr. Zaharia

Clinica Stomatologică Dr. Zaharia a fost creată pentru a oferi pacienţilor, indiferent de vârstă, toată gama de tratamente stomatologice care permit reabilitarea orală complexă, oferind servicii de stomatologie generală, endodonţie, protetică, pedodonţie, parodontologie, chirurgie orală şi implantologie.

Considerăm că sănătatea este darul cel mai de preţ pe care îl putem avea cu condiţia să îi acordăm suficientă atenţie. De multe ori însă, nu reuşim să facem acest lucru fie din necunoaştere, fie dintr-o prioritizare necorespunzătoare sau din constrângerile impuse de o viaţă cotidiană din ce în ce mai agitată. Pornind de la aceste constatări, împreună cu o echipă entuziastă de medici specialişti stomatologi, pasionaţi de meseria pe care o practică, am creat un concept nou : Clinica Stomatologică Dr. Zaharia. Aici ne-am asumat misiunea să contribuim la îmbunătăţirea stării de sănătate orală şi a încrederii în sine a tuturor pacienţilor care apelează la serviciile noastre.

Clinica Stomatologică Dr. Zaharia, amplasată într-un spaţiu generos în incinta Centrului de Diagnostic şi Tratament "Victor Babeş", este dotată cu aparatură medicală de înaltă performanţă şi oferă posibilitatea imediată de colaborare interdisciplinară în specialităţi precum Pediatrie, Cardiologie, Alergologie, ORL, ATI etc., în situaţii în care un asemenea aport extern este necesar. Credem că la consolidarea stării de bine va contribui în mod decisiv calitatea şi siguranţa actului medical, desfăşurat în cadrul unui centru medical de talie internaţională, unde sunt respectate cu stricteţe normele care se impun acordării asistenţei medicale.

Prin grijă, dăruire şi maximă atenţie acordată fiecarui pacient, ne propunem ca vizita dumneavoastră la noi să devină o experienţă utilă, plăcută şi relaxantă.

Clinica stomatologică Dr. Zaharia nu oferă doar tratamente dentare, ci şi prevenţie şi educaţie medicală, pentru că este mult mai uşor şi mai puţin costisitor să previi decât să tratezi.

Pentru serviciile stomatologice în Clinica de Stomatologie Dr. Zaharia aflată în incinta Centrului, vă rugăm să contactaţi specialiştii la telefon :

  • 0737 89 66 88
  • 021 317 95 03, interior 215

Servicii stomatologice în Clinica Dr. Zaharia :