Pagina de intrare

Informaţii despre structura paginilor şi modul de accesare a datelor.
Titlurile de nivel unu sunt titlurile paginilor. Titlurile de nivel doi sunt dedicate secţiunilor importante din conţinutul informativ al paginii. Titlurile de nivel trei sunt dedicate secţiunilor meniului de navigare. Această organizare este valabilă tuturor paginilor.

Pentru o bună înţelegere a informaţiilor, vă rugăm să stabiliţi în vocabular următoarele corespondenţe : "Prof." să fie citit "Profesor", "Dr." să fie citit "Doctor", "Conf." să fie citit "Conferenţiar", "Univ." să fie citit "Universitar", semnul de procent să fie citit "La sută".
Pentru o bună înţelegere, informaţia din cadrul unei pagini este împărţită în secţiuni, iar fiecare secţiune este urmată de un separator.
Oricare alte reguli vă vor fi comunicate aici, în pagina de intrare, sau, dacă este cazul, la începutul diferitelor pagini.
Vă mulţumim.


Informaţii despre instrumentele pentru accesibilitate în sectiunea "Accesibilitate" a site-ului Centrului "Dr. Victor Babeş"

Informaţii despre instrumentele pentru accesibilitate din pagină.
În zona superioară a paginii se află bara cu instrumente pentru accesibilitate. Aceasta cuprinde trei butoane pentru schimbarea cromaticii paginii (text negru pe fundal alb, text alb pe fundal negru şi text albastru închis pe fundal albastru deschis) şi trei butoane pentru schimbarea dimensiunii fontului (font standard, font mărit cu 35 % şi font mărit cu 75 %).
În acelaşi timp, construcţia paginii vă permite să schimbaţi dimensiunea fontului şi prin comenzile pe care vi le pune la dispoziţie browser-ul dumneavoastră, fara a pierde structura sau claritatea informaţiei.

In atenţia beneficiarilor de servicii C.A.S.

În scopul optimizării activităţii de recoltare pentru analize decontate C.A.S.M.B., începând cu luna Martie 2017, pentru recoltări se fac programări ca pentru oricare alt serviciu medical. Programările se fac telefonic la numărul 021 317.95.03.
NU vom onora pe loc solicitările pacienţilor care se prezintă fără programare. Înregistrarea biletelor se va face în limita sumei alocate de C.N.A.S.

Servicii medicale noi în Centrul nostru

Serviciul Hematologie
În scopul diversificării serviciilor medicale oferite, Centrul nostru a deschis cabinetul de Hematologie.
Prin serviciile de Hematologie se poate pune un diagnostic şi recomanda un tratament în cazul afecţiunilor sângelui - de la anemie până la leucemie - şi ale organelor implicate în procesul de formare a elementelor celulelor sanguine - măduvă roşie osoasă, splină, ficat, ganglioni limfatici.

Servicii de Hematologie.

Consultaţii urologice oferite de profesori renumiţi din Paris şi Viena, împreună cu specialişti din Fundaţia "Dr. Victor Babeş"

În cadrul unei mari campanii internaţionale de luptă împotriva cancerului de prostată, medici renumiţi din Europa vor da consultaţii la Fundaţia "Dr. Victor Babeş", Centrul de Diagnostic şi Tratament - clinică medicală privată din Bucureşti. Este vorba despre Prof. Dr. Bob Djavan de la Rudolfinerhaus Foundation Hospital Austria şi New York University Statele Unite ale Americii, şi despre Prof. Dr. André Philippe Davody de la American Hospital of Paris. Consultaţiile vor fi coordonate de către Dr. Seyed Aghamiri, medic primar urologie, doctor în ştiinţe medicale, Fundaţia "Dr. Victor Babeş", Bucureşti.

Informaţii despre aceste consultaţii urologice.

Spital General - Fundaţia "Dr. Victor Babeş"

Din dorinţa de a diversifica gama serviciilor spitaliceşti oferite pacienţilor noştri, în clădirea Spitalului General funcţionează un Compartiment Specialităţi medicale şi un Compartiment Specialităţi chirurgicale. Asistenţa spitalicească s-a bucurat de o atenţie deosebită în planul dezvoltării structurii medicale a Fundaţiei "Dr. Victor Babeş", noile compartimente venind în completarea serviciilor medicale spitaliceşti oferite.

Spital General - Fundaţia "Dr. Victor Babeş" (link-ul se deschide în pagină nouă)

Spunem STOP acneei !

În Centrul nostru se desfăşoară un studiu clinic important privind utilizarea unui medicament foarte promiţător, testat clinic, pentru tratarea acneei. Acest medicament a fost deja testat în cadrul unor studii clinice anterioare, dovedindu-se eficient şi sigur.

Participarea la acest studiu clinic este complet voluntară şi total gratuită pentru subiecţii participanţi.

Fiecare participant va fi urmărit de către medic pe întreaga durată a studiului clinic.

Medic : Dr. Gabriela Florescu, medic primar Dermatologie - Venerologie.
Telefon de contact : 021 317.95.03 / int. 116.

Aprobarea este dată de Comisia Naţională de Bioetică a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale, numărul 141 NP din data 14 iulie 2016.

În atenţia beneficiarilor de servicii C.A.S.

În Centrul de Diagnostic şi Tratament "Victor Babeş" se primesc bilete pentru servicii medicale în specialităţi medicale, spitalizare continuă şi spitalizare de zi şi servicii paraclinice, decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate - C.A.S.


Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi pagina specială : Anunturi servicii medicale

Program Medicină generală

Centrul nostru vă stă la dispoziţie cu servicii în specialitatea Medicină generală, şi în zilele de Sâmbătă între 08:30 - 12:30 şi Duminică între 10:30 - 14:30.
Programul este asigurat de Dr. Marilena Constantin, medic primar Medicină generală, medic specialist Diabet, nutriţie şi boli metabolice.

Program Medicină internă

Centrul nostru vă stă la dispoziţie cu servicii în specialitatea Medicină internă, şi în zilele de Sâmbătă, între orele 09:00 - 12:00. Programul este asigurat de Dr. Paul Mâinea, medic primar Medicină internă, doctor în ştiinţe medicale.

Articole medicale

Mediastinoscopie
Mediastinoscopia reprezinta o metoda de explorare minim-invaziva a mediastinului - regiune a toracelui aflata intre cei doi plamani.
Explorarea mediastinului se face in cazul suspiciunii sau stadializarii unor afectiuni tumorale, afectiuni inflamatorii, infectioase, ori a altor patologii neelucidate al caror sediu este in mediastin, in vederea obtinerii diagnosticului histopatologic.

Cititi informatii despre Mediastinoscopie

Centrul angajează

Centrul de Diagnostic şi Tratament "Victor Babeş" angajează

  • Funcţionar informaţii Recepţie
  • Medic primar sau medic specialist Pneumologie
  • Medic primar sau medic specialist Oncologie clinică
  • Medic primar sau medic specialist Neurologie, competenţă electromiografie (E.M.G.), experienţă de lucru în ambulatoriu şi spital
  • Medic specialist A.T.I.
  • Asistent medical cu experienţă în serviciul de dializă

Citiţi mai multe informaţii în pagina : Posturi vacante

Asistenţă medicală integrată

Noi promovăm o cultură pentru sănătate, noi avem o viziune sanogenă asupra existenţei umane. Oferim oricărei persoane, indiferent de vârstă şi ocupaţie, examene clinice generale şi de specialitate, investigaţii de laborator generale şi specifice în scopul prevenirii afecţiunilor, promovării sănătăţii, stabilirii diagnosticului etiologic, stabilirii atitudinii terapeutice adecvate.

Citiţi mai multe informaţii despre conceptul de Asistenţă medicală integrată

Servicii de Stomatologie în Centru

Clinica Stomatologică Dr. Zaharia a fost creată pentru a oferi pacienţilor, indiferent de vârstă, toată gama de tratamente stomatologice care permit reabilitarea orală complexă, oferind servicii de stomatologie generală, endodonţie, protetică, pedodonţie, parodontologie, chirurgie orală şi implantologie.

Clinica Stomatologică Dr. Zaharia


Clinica de Ortodonţie şi Estetică dentofacială Dr. Anca Oltean aduce o gamă de servicii şi metode moderne de corectare a malocluziilor dentare, bazate pe o experienţă profesională de lungă durată, dar şi o pregatire post-academică în ţară şi în străinătate, pentru a fi în permanenţă la curent cu toate noutăţile în domeniu.

Clinica de Ortodonţie şi Estetică dentofacială Dr. Anca Oltean