Testul alergologic ALEX ®

Informaţia care urmează este furnizată de MADx - Macro Array Diagnostics


Testul alergologic ALEX ® este modul inteligent de a explora alergia.

ALEX ® este primul test alergologic multiplex in vitro, care permite masurarea simultană a IgE total (tIgE) şi a IgE specific (sIgE) faţă de o serie de extracte alergene şi alergeni moleculari.

Pe baza compoziţiei panelurilor de testare a extractelor de alergeni şi a alergenilor moleculari, se obţine o imagine completă a stării de sensibilizare a fiecărui pacient. ALEX ® se bazează pe tehnologia cu nano-particule.

ALEX ® reprezintă noua generaţie de teste in vitro pentru alergiile de tip 1. Cu un panel de mai mult de 280 de alergeni (peste 150 de extracte de alergeni şi peste 100 de alergeni moleculari - polenuri, mucegai - inclusiv Malassezia sympodialis, ciuperca asociată cu dermatita atopică şi alte afecţiuni cutanate - acarieni, animale de companie, insecte şi o serie de alimente), completat de IgE total, ALEX ® poate acoperi peste 99% din necesităţile diagnosticului alergologic de rutină.

Protocolul de testare ALEX ® integrează un inhibitor puternic al determinanţilor carbohidraţi reactivi (CCD) în timpul incubării serice, ceea ce va clarifica rezultatele IgE specifice. Acest lucru reduce dificultăţile în interpretarea rezultatelor pentru pacienţii cu CCD pozitiv şi măreşte specificitatea rezultatelor testării.

Test alergologic ALEX

Pentru toate informaţiile privind testul ALEX ® vizitaţi adresa de web https://www.macroarraydx.com/alex.