Angiografie

Angiografie

Informatie furnizata de Clinica "Hemodinamic"

Angiografia este o interventie non-chirurgicala minim invaziva, nedureroasa, ce se efectueaza cu ajutorul razelor X si permite vizualizarea aspectului intern al vaselor de sange ale membrelor, organelor interne sau inimii.

Embolizarea fibroamelor uterine

Este o alternativa la interventia chirurgicala, ce ofera o solutie terapeutica eficienta in cele mai multe cazuri de fibrom uterin. Se elimina astfel necesitatea histerectomiei, in cazurile de polifibromatoza, reprezinta singura solutie de pastrare a fertilitatii pacientei.

Chemoembolizari hepatice

Este o procedura moderna de tratare a tumorilor hepatice (cancerul hepatic sau metastaze). Este o procedura alternativa la tratamentul chirurgical, putand fi folosita in cazurile in care pacientul are contraindicatii chirurgicale.

Vertebroplastia - tratamentul vertebrei tasate

Este o procedura terapeutica non-chirurgicala, minim invaziva, conservatoare, de terapie a tasarilor vertebrale in osteoporoza, metastaze si hemangioame vertebrale. Reprezinta o alternativa terapeutica eficienta comparativ cu celelalte optiuni terapeutice existente : terapia medicamentoasa, imobilizarea in corset, interventia chirurgicala. Permite stabilizarea vertebrei tasate, imbunatatind mobilitatea si confortul pacientului, fiind cea mai eficienta metoda de control a durerii locale.

Nucleoplastia - tratamentul herniei de disc

Este o procedura terapeutica nonchirugicala de terapie a herniei de disc. Metoda consta in reducerea volumului discului intervertebral afectat prin punctia percutana sub control radiologic. Elimina necesitatea interventiei chirurgicale in majoritatea cazurilor.


Clinica "Hemodinamic" nu isi mai desfasoara activitatea in incinta Centrului Medical de Diagnostic si tratament "Victor Babes".