Servicii medicale - Analize de laborator

Analize de laborator

Consultatia medicala are doua parti principale : anamneza (discutia cu pacientul) si examinarea clinica. Dupa ce acestea au fost facute, daca este nevoie, se completeaza cu analize de laborator sau investigatii paraclinice.
Analizele medicale de laborator sunt ansamblul de procedee, mai mult sau mai putin complexe, care furnizeaza informatii asupra aspectului si functionalitatii diferitelor organe si compartimente ale organismului cat si asupra gradului de sanatate si boala ce afecteaza organismul in cauza.
Analizele de laborator ajuta la clarificarea diagnosticului.

Laboratorul de analize medicale al Centrului Medical de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" dispune de conditii optime pentru executarea analizelor de laborator, intrunind totodata toate conditiile de igiena si dotare impuse de legislatia din domeniu.

Laboratorul de analize medicale al Centrului Medical de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" executa gama completa de investigatii paraclinice :

Pentru cazul in care aveti nevoie de mai multe analize de laborator, din diferite categorii, va punem la dispozitie posibilitatea da a face o estimare a pretului total :

Va rugam sa vizitati Cabinetul de recoltari pentru analize in cadrul turului virtual al Centrului nostru.