Servicii medicale - Abonamente de sanatate

Abonamente de sanatate

Mentinand si imbunatatind calitatea serviciilor puse in slujba pacientilor si pornind de la ideea ca dintre toate nenorocirile care se abat asupra noastra in cursul unei vieti, cele mai devastatoare sunt acelea cauzate de noi insine, Centrul de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" a lansat un nou concept:

De astazi vrem sa nu te mai doara nimic !
Sanatatea ta este scopul nostru !

Se ofera astfel ocazia de monitorizare, intretinere si ameliorare a propriei sanatati si prin aceasta de asigurare a calitatii vietii personale si a celor dragi.

Asigurarea sanatatii in sistem privat este obiectivul primordial al Centrului de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes".

Noutatea pe care o aducem consta in faptul ca noi efectuam, in mod direct, toate serviciile medicale de care are nevoie abonatul, la cel mai scazut pret, fara intermediari.

Profesionalismul dovedit al medicilor din Centrul de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" si calitatile lor umane, alaturi de dotarea continua cu echipamente de cea mai inalta tehnicitate, sunt facilitati pe care le punem la dispozitia pacientilor nostri.


Mergeti in pagina direct la informatia dorita :


Ce cuprind abonamentele de sanatate ?

Abonamentele pentru sanatate, propuse de clinica noastra, se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.

Concepute de catre echipa noastra medicala cu scopul de a ajuta la pastrarea starii dumneavoastra de sanatate la cote optime, abonamentele cuprind servicii medicale complexe, complementare : consultatii in diverse specialitati, investigatii de laborator, imagistica, spitalizare, sauna, masaj, fitness.

Noi va incredintam ca prin examinarea clinica si investigatiile ce vor fi efectuate in conditii tehnice optime, diagnosticul la care se va ajunge va asigura atitudinea terapeutica cea mai folositoare.

Pentru persoanele juridice, abonamentele de sanatate pot include si servicii de medicina muncii :

  • completarea si evidenta dosarelor medicale, concluzie medicala de Medicina Muncii si consilierea angajatorului, consultatii spontane de medicina muncii, raportari anuale catre conducere, consultanta de medicina muncii pentru serviciile de Resurse Umane si Protectia Muncii, organizarea si participarea la evaluarea riscurilor profesionale
  • monitorizarea starii de sanatate a angajatilor, reorientarea profesionala in caz de boala profesionala, boala legata de profesie sau dupa afectiuni cronice
  • consiliere privind adaptarea muncii la caracteristicile psihofiziologice ale angajatilor
  • consiliere pentru fundamentarea strategiei de sanatate si securitate la locul de munca

Care sunt costurile abonamentelor de sanatate ?

Costul unui abonament este diferit de la o persoana la alta, in functie de varsta, antecedentele patologice si starea clinica la momentul incheierii abonamentului. In functie de acestea, medicii nostri va pot propune si abonamente personalizate, adaptate nevoilor dumneavoastra. Controalele periodice vor face ca diagnosticul sa fie precoce, cu avantaje de ambele parti : tratamente mai simple si mai eficiente, redobandirea sanatatii intr-un timp mai scurt, imbunatatirea starii de sanatate.

Cum se incheie un contract ?

In momentul incheierii contractului prin care beneficiati de serviciile noastre, se achita o prima transa, reprezentand contravaloarea primelor trei luni din abonament. Din acest moment, dumneavoastra beneficiati de toate serviciile contractate. Plata se face trimestrial sau semestrial, in lei, la cursul B.N.R. din ziua achitarii.

Contractul se incheie pe o perioada de 1 an.

Serviciile medicale contractate de beneficiar in cadrul unui abonament individual nu pot fi reportate pentru anul urmator si nu pot fi utilizate de catre un tert.

Contractul contine o clauza de reinnoire automata a abonamentului, in conditiile in care in termen de 15 zile de la expirare nu intervine denuntarea contractului de catre una din parti. Daca doriti modificarea serviciilor medicale incluse in abonamentul dumneavoastra, va rugam sa contactati Serviciul Marketing.

Singurul document necesar in vederea incheierii contractului prin care deveniti beneficiar al serviciilor medicale cuprinse intr-un abonament de sanatate este actul de identitate (carte de identitate, buletin de identitate, pasaport).

Cum se deruleaza colaborarea ?

Abonatul are libertatea de a-si alege un medic personal de medicina generala care sa urmareasca evolutia starii de sanatate, pe tot parcursul derularii abonamentului.

Medicii Centrului de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" doresc sa vina in intampinarea nevoilor pacientilor, oferind servicii de consiliere medicala, in vederea alegerii optime a tipului de abonament medical, personalizat in functie de starea de sanatate si istoric medical.

Abonamente de sanatate complexe pentru persoane fizice si juridice

Toate abonamentele oferite de catre Centrul de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" includ consultatii la medicul generalist si specialist, investigatii de laborator si imagistice.

Specialitatile medicale in care pot fi solicitate consultatii sunt extrem de numeroase si cuprinzatoare : Alergologie, Boli infectioase si tropicale, Cardiologie, Dermatologie, Diabet, nutritie si boli metabolice, Endocrinologie, Epidemiologie si Imunizari, Gastroenterologie, Neurologie, Oncologie, Pediatrie, Psihiatrie, Pneumologie, Reumatologie, Ginecologie, Oftalmologie, Ortopedie, Otorinolaringologie (O.R.L.), Urologie.

In cazul persoanelor juridice, gama serviciilor oferite poate fi extinsa prin includerea serviciilor complete de medicina muncii. De asemenea, in functie de numarul de angajati si de tipul de abonament dorit, se pot oferi discount-uri.


1. Abonament de sanatate "Standard"

2. Abonament de sanatate "Optim"

3. "Preventio" - Abonamente de sanatate pentru adolescenti

Abonamentele de sanatate pentru adolescenti oferite de Centrul Medical de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" sunt adresate grupei de varsta 14 - 19 ani.

3a. Abonament de sanatate "Preventio" pentru adolescente

3b. Abonament de sanatate "Preventio" pentru adolescenti

4. "Junior" - Abonamente de sanatate pentru copii

Abonamentele pediatrice oferite de Centrul Medical de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" cuprind investigatii, in functie de varsta copilului.

4a. Abonament de sanatate "Junior I" (0 - 1 an)

4b. Abonament de sanatate "Junior II" (peste 1 an)

In acest moment toate abonamentele sunt in curs de reevaluare. In momentul in care vor fi definitivate, informatiile privind investigatiile cuprinse si preturile, vor apare pe aceasta pagina.