Noutati medicale

Noutati medicale

Utilizare RX in scop diagnostic in Centrul nostru

Normele de securitate radiologica in practicile de radiologie de diagnostic si radiologie interventionala, aprobate prin Ordinul CNCAN nr. 173/16.10.2003, Cap. IX "Expunerea medicala", Subcap. 9.1 "Responsabilitati", Art. 107, aliniatul b) : "nici unui pacient nu i se administreaza o expunere medicala de diagnostic daca expunerea nu este prescrisa de un practician medical;". In Centrul nostru nu se efectuaza examinari de diagnostic RX fara recomandare din partea unui medic specialist.

Utilizare raze X in scop diagnostic


Hematologie - un nou serviciu medical in Centrul nostru

In scopul diversificarii serviciilor medicale oferite, Centrul nostru a deschis cabinetul de Hematologie.
Prin serviciile de Hematologie se poate pune un diagnostic si recomanda un tratament in cazul afectiunilor sangelui - de la anemie pana la leucemie - si ale organelor implicate in procesul de formare a elementelor celulelor sanguine - maduva rosie osoasa, splina, ficat, ganglioni limfatici.

Hematologie


Consultatii urologice oferite de profesori renumiti din Paris si Viena, impreuna cu specialisti din Fundatia "Dr. Victor Babes"

In cadrul unei mari campanii internationale de lupta impotriva cancerului de prostata, medici renumiti din Europa vor da consultatii la Fundatia "Dr. Victor Babes", Centrul de Diagnostic si Tratament - clinica medicala privata din Bucuresti. Este vorba despre Prof. Dr. Bob Djavan de la Rudolfinerhaus Foundation Hospital Austria si New York University USA si despre Prof. Dr. André Philippe Davody de la American Hospital of Paris. Consultatiile vor fi coordonate de catre Dr. Seyed Aghamiri, medic primar urologie, doctor in stiinte medicale, Fundatia "Dr. Victor Babes", Bucuresti.

Consultatii urologice


Kinetoterapia pentru copii

Kinetoterapia pentru copii este destinata atat bebelusilor, copiilor de varsta prescolara cat si copiilor de varsta scolara. Prin kinetoterapie pot fi tratate :

  • picior talus valgus (tal valg), picior varus equin (var equin)
  • deviatii ale coloanei - cifoze, scolioze, lordoze, cifoscolioze
  • afectiuni neurologice - paralizii cerebrale infantile, intarzieri in dezvoltarea neuro-motorie, accidente vasculare cerebrale

Kinetoterapie & Gimnastica medicalaArticole medicale, 2017