Abonamente de sănătate

Informaţii despre structura paginii şi modul de accesare a datelor.
Fiecare secţiune este titlu de nivel 2. Recomandare : căutaţi între titlurile de nivel 2 secţiunile explicative sau numele tipului de abomanent de sănătate.


Menţinând şi îmbunătăţind calitatea serviciilor puse în slujba pacienţilor şi pornind de la ideea că dintre toate nenorocirile care se abat asupra noastră în cursul unei vieţi, cele mai devastatoare sunt acelea cauzate de noi înşine, Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament "Victor Babeş" a lansat un nou concept :

De astăzi vrem să nu te mai doară nimic !Sănătatea ta este scopul nostru !

Se oferă astfel ocazia de monitorizare, întreţinere şi ameliorare a propriei sănătăţi şi prin aceasta de asigurare a calităţii vieţii personale şi a celor dragi.

Asigurarea sănătăţii în sistem privat este obiectivul primordial al Centrului Medical de Diagnostic şi Tratament Victor Babeş".

Noutatea pe care o aducem constă în faptul că noi efectuăm, în mod direct, toate serviciile medicale de care are nevoie abonatul, la cel mai scăzut pret, fără intermediari.

Profesionalismul dovedit al medicilor din Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament "Victor Babeş" şi calităţile lor umane, alături de dotarea continuă cu echipamente de cea mai înaltă tehnicitate sunt condiţii pe care le punem la dispoziţia pacienţilor noştri.


Ce cuprind abonamentele de sănătate

Abonamentele pentru sănătate propuse de clinica noastră se adresează atât persoanelor fizice, cât şi persoanelor juridice.

Concepute de către echipa noastră medicală cu scopul de a ajuta la păstrarea stării dumneavoastră de sănătate la cote optime, abonamentele de sănătate cuprind servicii medicale complexe, complementare : consultaţii în diverse specialităţi, investigaţii de laborator, imagistică, spitalizare, saună, masaj, fitness.

Noi vă încredinţăm că prin examinarea clinică şi investigaţiile ce vor fi efectuate în condiţii tehnice optime, diagnosticul la care se va ajunge va asigura atitudinea terapeutică cea mai eficienta.

Controalele periodice şi consultatiile de specialitate vor asigura ca diagnosticul să aibă un rol preponderent preventiv, cu avantaje de ambele părţi : tratamente mai simple şi mai eficiente, redobândirea sănătăţiiîntr-un timp mai scurt, îmbunătăţirea stării de sănătate.

Pentru persoanele juridice, abonamentele de sănătate, În limita pachetului de servicii contractat, pot include şi servicii de medicina muncii :

 • completarea şi evidenţa dosarelor medicale, concluzie medicală de Medicina Muncii şi consilierea angajatorului, consultaţii spontane de medicina muncii, consultanţă de medicina muncii pentru serviciile de Resurse Umane şi Protecţia Muncii, organizarea şi participarea la evaluarea riscurilor profesionale
 • monitorizarea stării de sănătate a angajaţilor, reorientarea profesională în caz de boală profesională, boală legată de profesie sau după afecţiuni cronice
 • consiliere privind adaptarea muncii la caracteristicile psihofiziologice ale angajaţilor
 • consiliere pentru fundamentarea strategiei de sănătate şi securitate la locul de muncă

Costurile abonamentelor de sănătate

Costul unui abonament este stabilit în funcţie de structura serviciilor oferite în variantele prezentate mai jos şi are o valoare redusă cu până la 60 % faţă de costul de listă practicat în cadrul Centrului nostru.


Cum se încheie un contract ?

Din momentul încheierii contractului, dumneavoastră beneficiaţi de toate serviciile contractate. Plata se face integral, în lei, conform clauzelor convenite prin contract.

Pentru plata integrală a abonamentului, la data încheierii contractului, se acordă o reducere de 10 %.

Serviciile medicale contractate de beneficiar în cadrul unui abonament individual nu pot fi reportate pentru anul următor şi nu pot fi utilizate de către un terţ.

Contractul conţine o clauză de reînnoire automată a abonamentului, cu condiţia achitării preţului aferent următorului an şi dacă în termen de 10 zile de la expirare nu intervine denunţarea contractului de către una din părţi. În situaţia în care, pe parcursul derulării contractului, din proprie iniţiativă sau la recomandarea medicului, doriţi modificarea serviciilor medicale incluse în abonamentul dumneavoastră, vă rugăm să contactaţi Serviciul Marketing, ocazie cu care veţi obţine toate detaliile cu privire la serviciile solicitate şi costurile aferente.

Singurul document necesar în vederea încheierii contractului prin care deveniţi beneficiar al serviciilor medicale cuprinse într-un abonament de sănătate este actul de identitate (carte de identitate, buletin de identitate, paşaport).


Cum se derulează colaborarea

Abonatul are libertatea de a-şi alege un medic personal de medicină generală sau medicină intrnă care să urmărească evoluţia stării de sănătate pe tot parcursul derulării abonamentului.

Medicii Centrului Medical de Diagnostic şi Tratament "Victor Babeş" doresc să vină în întâmpinarea nevoilor pacienţilor, oferind servicii de consiliere medicală în vederea alegerii optime a tipului de abonament medical, în funcţie de starea de sănătate şi istoricul medical ale pacientului.


Abonamente de sănătate complexe pentru persoane fizice şi juridice

Toate abonamentele oferite de către Centrul de Diagnostic şi Tratament "Victor Babeş" includ consultaţii la medicul generalist şi specialist, investigaţii de laborator şi imagistice.

Specialităţile medicale în care pot fi solicitate consultaţii sunt numeroase şi cuprinzătoare : Alergologie, Angiografie, Boli infecţioase şi tropicale, Cardiologie, Chirurgie, Dermatologie, Diabet, nutriţie şi boli metabolice, Endocrinologie, Epidemiologie şi Imunizări, Fizioterapie, Ginecologie, Gastroenterologie, Imagistică medicală, Hematologie, Medicină generală, Medicină internă, Nefrologie, Neurologie, Neurochirurgie, Oftalmologie, Ortopedie, Osteodensitometrie, Otorinolaringologie (O.R.L.), Pediatrie, Psihiatrie, Psihologie, Pneumologie, Reumatologie, Spitalizare în regim privat, Urologie

În cazul persoanelor juridice, gama serviciilor oferite poate fi extinsă prin includerea serviciilor complete de medicina muncii. De asemenea, în funcţie de numărul de angajaţi şi de tipul de abonament dorit, se pot oferi reduceri de preţ.


Abonament de sănătate "STANDARD"

Abonamentul de sănătate "STANDARD" include următoarele servicii :

 • 6 consultaţii la medic generalist şi / sau specialist, în funcţie de nevoile şi istoricul medical ale pacientului
 • 6 consultaţii de control la medicul generalist sau specialist aferente celor 6 consultaţii anterioare
 • Investigaţii paraclinice şi analize de laborator, o dată pe an, la recomandarea medicului generalist sau specialist :
  • Ecografii : ecografie abdominală generală
  • ECG computerizat, radiografie pulmonară
  • Analize laborator : Hemoleucograma completă, cu formula leucocitară, V.S.H., T.G.P. / A.L.T., T.G.O. / A.S.T., Glicemie, Creatinină serică, Colesterol, Uree, Antigen prostatic specific (P.S.A.), Examen citologic vaginal (Babeş - Papanicolau) - mediu lichid, Trigliceride, H.D.L. Colesterol, L.D.L. Colesterol, Sumar de urină cu sediment
 • Următoarele servicii se achită de către abonat la preţ de listă : imunizări, medicaţie
 • 10 % reducere faţă de preţul de listă pentru toate celelalte consultaţii, investigaţii, analize de laborator, intervenţii chirurgicale, spitalizare (cazare, servicii medicale), întreţinere şi recuperare fizică, prezentate în Lista de servicii şi preţuri a Centrului de Diagnostic şi Tratament "Victor Babeş"

Toate investigaţiile se efectuează în ambulatoriu.
Consultaţia de control se efectuează în decurs de 30 de zile de la consultaţia iniţială.
Serviciile neutilizate într-un an de abonament nu se reportează pentru anul următor.
Toate abonamentele pot fi extinse în funcţie de numărul de membri.

Preţurile pentru abonamentul de sănătate "STANDARD" sunt următoarele :

Pentru persoane fizice sau persoane juridice cu mai puţin de 20 de angajaţi :

 • 1550 lei / an / persoana, acest pret fiind cu 46% mai mic decat pretul de lista
 • 2900 lei / an / cuplu, acest pret fiind cu 49% mai mic decat pretul de lista

În cazul în care un cuplu doreşte să introducă în contractul de prestări servicii şi copiii, la preţul abonamentului pentru cuplu se adaugă preţul abonamentului corespunzător fiecărui copil, cu o reducere de câte 100 de lei pentru fiecare.

Pentru persoane juridice cu mai mult de 20 de angajaţi :

 • 1450 lei / an / persoana, acest pret fiind cu 49% mai mic decat pretul de lista
 • 2650 lei / an / cuplu, pret cu 53% mai mic decat pretul de lista

Plata se face integral, cu o reducere de 10 %.


Abonament de sănătate "OPTIM"

Abonamentul de sănătate "OPTIM" include următoarele servicii :

 • 6 consultaţii la medic generalist şi / sau specialist, în funcţie de nevoile şi istoricul medical ale pacientului
 • 6 consultaţii de control aferente celor 6 consultatii anterioare
 • Investigaţii paraclinice şi analize de laborator, o dată pe an, la recomandarea medicului generalist sau specialist :
  • Ecografii : Ecografie cardiacă, Ecografie abdominală generală, Ecografie aparat urinar, Ecografie mamară
  • E.C.G. computerizat, Radiografie pulmonară
  • Analize de laborator : Hemoleucograma completă cu formula leucocitară, V.S.H., Creatinina serică, Acid uric, A.S.L.O., Bilirubina directă, Bilirubina totală, Calciu seric ionic, Calciu seric total, Colesterol total, C.R.P. (proteina C reactivă), Electroforeza proteinelor serice, Fosfataza alcalină, G.G.T.., Glicemie, H.D.L. Colesterol, Ionograma serică completă (Na, K, Cl), L.D.L. Colesterol, Magneziu seric, Na (sodiu), Sideremie (fier seric), T.G.P. / A.L.T., T.G.O. / A.S.T., TIMP QUICK - Indice de protrombină - I.N.R. (capacitatea de coagulare a sângelui), Trigliceride, T.S.H., Uree, P.S.A. (antigen specific prostatic), Examen citologic vaginal - mediu lichid, Diagnostic micologic (izolare, identificare), Secreţie vaginală (frotiu, culturi, Trichomonas, antibiogramă), Urocultură cantitativă (identificare, antibiogramă), Sumar de urină cu sediment.
 • Următoarele servicii se achită de către abonat la preţ de listă : imunizări, medicaţie
 • 10 % reducere fata de pretul de lista pentru toate celelalte consultatii, investigatii, analize de laborator, interventii chirurgicale, spitalizare (cazare, servicii medicale), intretinere si recuperare medicală, prezentate in Lista de servicii si preturi a Centrului de Diagnostic si Tratament "Victor Babes"

Toate investigaţiile se efectuează în ambulatoriu.
Consultaţia de control se efectuează în decurs de 30 de zile de la consultaţia iniţială.
Serviciile neutilizate într-un an de abonament nu se reportează pentru anul următor. Toate abonamentele pot fi extinse în funcţie de numărul de membri.

Preţurile pentru abonamentul de sănătate "OPTIM" sunt următoarele :

Pentru persoane fizice sau persoane juridice cu mai puţin de 20 de angajaţi :

 • 2750 lei / an / persoana, pret mai mic cu 36% fata de pretul de lista
 • 5300 lei / an / cuplu, pret mai mic cu 38% fata de pretul de lista

În cazul în care un cuplu doreşte să introducă în contractul de prestări servicii şi copiii, la preţul abonamentului prentru cuplu se adaugă preţul abonamentului corespunzător fiecărui copil, cu o reducere de câte 100 de lei pentru fiecare.

Pentru persoane juridice cu mai mult de 20 angajaţi :

 • 2450 lei / an / persoana, pret mai mic cu 42% faţă de pretul de lista
 • 4700 lei / an / cuplu, pret mai mic cu 45% fata de pretul de lista

În cazul în care un angajat doreşte să introducă în contractul de prestări servicii şi copii, preţul abonamentului Junior 1 sau Junior 2 se reduce cu 100 de lei pentru fiecare copil.

Plata se face integral, cu o reducere de 10 %.


Abonamente de sănătate pentru persoanele cu diabet zaharat

Caracterul preponderent ireversibil înregistrat în evoluţia şi agravarea afecţiunilor diabetice şi metabolice, necontrolate şi netratate sistematic, ne îndreptăţesc să susţinem că doar o supraveghere temeinică poate fi benefică pentru pacient. Având în vedere ghidurile clinice şi experienţa acumulată de medicii specialişti ai Centrului de Diagnostic şi Tratament "Victor Babeş" în prevenirea, limitarea şi vindecarea afecţiunilor specifice diabetului zaharat şi bolilor de nutriţie, vă propunem două versiuni de abonament :

Cuprinde :

 • două consultaţii - diabet zaharat şi educaţie terapeutică (temele educaşiei terapeutice sunt abordate individual cu fiecare pacient : informaţii generale despre diabet, insulinoterapie, control glicemic, automonitorizare, dietă, hipoglicemie)
 • două consultaţii de control (în intervalul de 30 zile de la consultaţia iniţială)
 • un set de analize :
  • la fiecare 3 luni : glicemie, hemoglobină glicată, examen sumar urină (corpi cetonici)
  • la fiecare 6 luni : ALT, AST, GGT, CPK, colesterol total, HDL-colesterol, LDL-colesterol, raport albumină / creatinină, trigliceride, acid uric, uree, control oftalmologic
  • anual : electrocardiogramă, audiogramă
  • la indicaţia medicului : insulină, peptid C, osteodensitometrie (DEXA), vitamina D (25-OH vitamina D), calciu, consult nefrologic, consult psihiatric, consult urologic - acestea, efectuate la indicaţia medicului, vor fi achitate de pacient cu o reducere de 10 % faţă de preţul de listă.
 • 10 % reducere faţă de preţul de listă pentru toate celelalte consultaţii, investigaţii, analize de laborator, intervenţii chirurgicale, spitalizări, gimnastică de intreţinere şi recuperare, prezentate în lista de servicii şi preţuri a Centrului de Diagnostic şi Tratament "Victor Babeş"

Următoarele servicii se achită de către abonat la preţ de listă : imunizări, medicaţie.

Preţul abonamentului de sănătate "DIABET" :

 • 1400 lei / an.

Toate investigaţiile se efectuează în ambulatoriu.
Consultaţia de control se efectuează în decurs de 30 de zile de la consultaţia initială.
Serviciile neutilizate într-un an de abonament nu se reportează pentru anul următor şi nici de la un pacient la altul.
Abonamentul poate fi extins la doi sau mai mulţi membri de familie cu o reducere de 100 de lei pentru fiecare abonat.

Achiziţionarea unui astfel de pachet de servicii presupune evaluarea, în prealabil, a pacientului, ocazie cu care vor fi avute în vedere :

 • documente medicale din care să rezulte stadiul şi evoluţia afecţiunii
 • rezultatul următoarelor analize :
  • hemoleucogramă, VSH, glicemie, hemoglobină glicată, peptid C, insulinemie, antiinsulină, GAD, anticelule insulare pancreatice, anticelule insulare antiinsulină, proteină tirozin fosfatază like, uree, creatinină, acid uric, colesterol total, HDL-colesterol, trigliceride, examen sumar de urină, raport microalbuminurie / creatinină, ALT, AST, GGT, AgHBs, anti HCV, CEA, CA 19-9, vitamina D, calciu, vitamină B12, acid folic, TSH, anti TPO, ionogramă, AgHBs, anti HCV, sideremie, feritină serică
 • ecografie abdominală, IRM pancreas la indicaţie
 • ecografie Doppler (carotide, artere membre inferioare)
 • electrocardiogramă, ecografie cardiacă, ECG de efort (la indicaţie), consult cardiologic
 • evaluare neurologică (neuropatie) la indicaţie
 • consult oftalmologic

În situaţia în care pacientul nu are aceste analize şi doreste să le efectueze în Centrul nostru, se acordă o reducere de 10 % pentru fiecare, faţă de preţul de listă, cu ocazia contractării abonamentului.


Abonamentul de sănătate "DIABET PLUS"

Cuprinde :

 • două consultaţii - diabet zaharat şi educaţie terapeutică (temele educaşiei terapeutice sunt abordate individual cu fiecare pacient : informaţii generale despre diabet, insulinoterapie, control glicemic, automonitorizare, dietă, hipoglicemie)
 • două consultaţii de control (în intervalul de 30 zile de la consultaţia iniţială)
 • un set de analize :
  • la fiecare 3 luni : glicemie, hemoglobină glicată, examen sumar urină (corpi cetonici)
  • la fiecare 6 luni : ALT, AST, GGT, CPK, colesterol total, HDL-colesterol, LDL-colesterol, raport albumină / creatinină, trigliceride, acid uric, uree, control oftalmologic
  • anual : electrocardiogramă, audiogramă
  • gimnastică medicală : 58 de şedinţe pe an (două şedinţe pe săptămână timp de 6 luni)
  • la indicaţia medicului : insulină, peptid C, osteodensitometrie (DEXA), vitamina D (25-OH vitamina D), calciu, consult nefrologic, consult psihiatric, consult urologic - acestea, efectuate la indicaţia medicului, vor fi achitate de pacient cu o reducere de 10 % faţă de preţul de listă.
 • 10 % reducere faţă de preţul de listă pentru toate celelalte consultaţii, investigaţii, analize de laborator, intervenţii chirurgicale, spitalizări, gimnastică de intreţinere şi recuperare, prezentate în lista de servicii şi preţuri a Centrului de Diagnostic şi Tratament "Victor Babeş"

Următoarele servicii se achită de către abonat la preţ de listă : imunizări, medicaţie.

Preţul abonamentului de sănătate "DIABET PLUS" :

 • 2650 lei / an.

Toate investigaţiile se efectuează în ambulatoriu.
Consultaţia de control se efectuează în decurs de 30 de zile de la consultaţia initială.
Serviciile neutilizate într-un an de abonament nu se reportează pentru anul următor şi nici de la un pacient la altul.
Abonamentul poate fi extins la doi sau mai mulţi membri de familie cu o reducere de 100 de lei pentru fiecare abonat.

Achiziţionarea unui astfel de pachet de servicii presupune evaluarea, în prealabil, a pacientului, ocazie cu care vor fi avute în vedere :

 • documente medicale din care să rezulte stadiul şi evoluţia afecţiunii
 • rezultatul următoarelor analize :
  • hemoleucogramă, VSH, glicemie, hemoglobină glicată, peptid C, insulinemie, antiinsulină, GAD, anticelule insulare pancreatice, anticelule insulare antiinsulină, proteină tirozin fosfatază like, uree, creatinină, acid uric, colesterol total, HDL-colesterol, trigliceride, examen sumar de urină, raport microalbuminurie / creatinină, ALT, AST, GGT, AgHBs, anti HCV, CEA, CA 19-9, vitamina D, calciu, vitamină B12, acid folic, TSH, anti TPO, ionogramă, AgHBs, anti HCV, sideremie, feritină serică
 • ecografie abdominală, IRM pancreas la indicaţie
 • ecografie Doppler (carotide, artere membre inferioare)
 • electrocardiogramă, ecografie cardiacă, ECG de efort (la indicaţie), consult cardiologic
 • evaluare neurologică (neuropatie) la indicaţie
 • consult oftalmologic

În situaţia în care pacientul nu are aceste analize şi doreste să le efectueze în Centrul nostru, se acordă o reducere de 10 % pentru fiecare, faţă de preţul de listă, cu ocazia contractării abonamentului.


Abonament de sănătate "SENIOR"

Adenomul de prostată este cea mai frecventă tumoră benignă a bărbatului cu vârsta de peste 55 de ani, 70 % dintre bărbaţi suferind de această afecţiune, marirea volumului acesteia făcându-se sub influenţa hormonilor androgeni. Adenomul de prostată este o afecţiune cu evoluţie insidioasă, pe parcursul a mai multor ani, modificările induse asupra aparatului urinar fiind lente. Aspectele biologice sunt foarte variate, de la forme bine diferenţiate, aparent lent progresive, până la manifestări agresive, cu mare risc de metastaze.

Răspundem necesităţii prevenirii, dar şi unui control specializat asupra evoluţiei afecţiunii prin acest abonament care cuprinde :

 • două consultaţii de evaluare urologică
 • două consultaţii de control
 • Investigaţii de laborator, de două ori pe an : P.S.A. (antigen specific prostatic), sumar de urină, uree, creatinină, acid uric
 • Investigaţii de laborator, o dată pe an : hemoleucograma completă cu formula leucocitară, V.S.H., glicemie, T.G.O, T.G.P..

Toate investigaţiile se efectuează în ambulatoriu.
Consultaţia de control se efectuează în decurs de 30 de zile de la consultaţia initială.
Serviciile neutilizate într-un an de abonament nu se reportează pentru anul următor.
Celelalte investigaţii solicitate de pacient, neincluse în abonament, se achită cu 10 % reducere faţă de preţul de listă.

Preţul abonamentului de sănătate "SENIOR" este :

 • 860 lei / an.

Plata abonamentului se face integral, la încheierea contractului pacientul beneficiază de o reducere de 10 %.


"Preventio" - Abonamente de sănătate pentru adolescenţi

Abonamentele de sănătate pentru adolescenţi oferite de Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament "Victor Babeş" sunt adresate grupei de vârstă de la 14 până la 19 ani.

Abonament de sănătate "Preventio" pentru adolescente

 • Examen clinic general anual, cu identificarea factorilor de risc (istoric personal şi familial)
 • 3 Consultaţii pe an la medic specialist, cu trimitere de la medicul generalist, în ambulatoriu
 • Investigaţii de laborator, o dată pe an : hemoleucograma, sideremie, glicemie, creatinină, A.L.T., examen sumar urină, colesterol, H.D.L. Colesterol, trigliceride, lipide serice totale, screening B.T.S. (testare H.I.V., V.D.R.L., AgHbs, Anti H.C.V., examen secreţie vaginală, examen Chlamydia, AntiRubella IgG)
 • Audiograma - anual

Consultaţiile includ un control gratuit.
Celelalte investigaţii solicitate se achită cu 10 % reducere faţă de preţul de listă.
Serviciile neutilizate într-un an de abonament nu se reportează pentru anul următor.
Toate abonamentele pot fi extinse în funcţie de numărul de membri.

Preţul abonamentului de sănătate "Preventio" pentru adolescente este :

 • 1300 lei / an / persoana.

In cazul in care adolescenta este introdusa in contractul de prestari servicii "STANDARD" sau "OPTIM" pentru cuplu, pretul luat in calcul va fi de 1200 lei / an.


Abonament de sănătate "Preventio" pentru adolescenţi

 • Examen clinic general anual, cu identificarea factorilor de risc (istoric personal şi familial)
 • 3 Consultaţii pe an la medic specialist, cu trimitere de la medicul generalist, în ambulatoriu
 • Investigapii de laborator, o dată pe an : hemoleucograma, sideremie, glicemie, creatinină, A.L.T., examen sumar urină, colesterol, H.D.L. colesterol, trigliceride, lipide serice totale, screening B.T.S. (testare H.I.V., V.D.R.L., AgHbs, Anti H.C.V.)
 • Audiograma - anual

Consultaţiile includ un control gratuit.
Celelalte investigaţii solicitate se achită cu 10 % reducere faţă de preţul de listă.
Serviciile neutilizate într-un an de abonament nu se reportează pentru anul următor.
Toate abonamentele pot fi extinse în funcţie de numărul de membri.

Preţul abonamentului de sănătate "Preventio" pentru adolescenţi este :

 • 1200 lei / an / persoana.

In cazul in care adolescentul este introdus in contractul de prestari servicii "STANDARD" sau "OPTIM" pentru cuplu, pretul luat in calcul va fi de 1100 lei / an.


Abonamente de sănătate pentru copii

Abonamentele pediatrice oferite de Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament "Victor Babeş" cuprind următoarele investigaţii, în funcţie de vârsta copilului :

Abonamentul de sănătate "Junior 1"

- vârsta copilului, până la un an
 • 6 consultaţii plus 6 vizite de control la medicul pediatru
 • Un set de analize pe an, la recomandarea medicului curant : exsudat faringian, hemoleucogramă completă, examen coprobacteriologic, glicemie, creatinină, sideremie, calciu total, calciu ionic, T.G.P., sumar de urină, coprocitogramă, examen coproparazitologic - 3 probe
 • Ecografie abdominală
 • Vaccinuri (manoperă)
 • Profilaxie rahitism

Pentru celelalte consultaţii, investigaţii şi analize solicitate, se acordă o reducere de 10 % faţă de preţul de listă.

Preţul abonamentului de sănătate "Junior 1" este :

 • 1500 lei / an / persoana.

In cazul in care juniorul este introdus in contractul de prestari servicii "STANDARD" sau "OPTIM", pentru cuplu, pretul luat in calcul va fi de 1400 lei / an.


Abonament de sănătate "Junior 2"

- vârsta copilului, peste un an
 • 4 consultatii plus 4 vizite de control la medicul pediatru
 • Un set de analize pe an, la recomandarea medicului curant : exsudat faringian, hemoleucogramă completă, examen coprobacteriologic, glicemie, creatinină, sideremie, calciu total, calciu ionic, T.G.P., sumar de urină, A.S.L.O., examen coproparazitologic - 3 probe
 • Ecografie abdominală
 • Vaccinuri (manoperă)
 • Profilaxie rahitism

Pentru celelalte consultaţii, investigaţii şi analize solicitate, se acordă o reducere de 10 % faţă de preţul de listă.

Preţul abonamentului de sănătate "Junior 2" este :

 • 1200 lei / an / persoana.

In cazul in care juniorul este introdus in contractul de prestari servicii "STANDARD" sau "OPTIM", pentru cuplu, pretul luat in calcul va fi de 1100 lei / an.


Pentru informaţii şi date suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi la telefon :

 • 0756 425 105 - Laurenţa Dascălu
 • 0722 467 273 - Aurelian Deaconescu

Departamentul MARKETING
Clădirea SPITAL GENERAL, etajul 7 - camera ABONAMENTE DE SĂNĂTATE.