Servicii medicale - Abonamente de sanatate

Abonamente de sanatate

Mentinand si imbunatatind calitatea serviciilor puse in slujba pacientilor si pornind de la ideea ca dintre toate nenorocirile care se abat asupra noastra in cursul unei vieti, cele mai devastatoare sunt acelea cauzate de noi insine, Centrul de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" a lansat un nou concept:

De astazi vrem sa nu te mai doara nimic !
Sanatatea ta este scopul nostru !

Se ofera astfel ocazia de monitorizare, intretinere si ameliorare a propriei sanatati si prin aceasta de asigurare a calitatii vietii personale si a celor dragi.

Asigurarea sanatatii in sistem privat este obiectivul primordial al Centrului de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes".

Noutatea pe care o aducem consta in faptul ca noi efectuam, in mod direct, toate serviciile medicale de care are nevoie abonatul, la cel mai scazut pret, fara intermediari.

Profesionalismul dovedit al medicilor din Centrul de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" si calitatile lor umane, alaturi de dotarea continua cu echipamente de cea mai inalta tehnicitate, sunt facilitati pe care le punem la dispozitia pacientilor nostri.


Mergeti in pagina direct la informatia dorita :


Ce cuprind abonamentele de sanatate ?

Abonamentele pentru sanatate, propuse de clinica noastra, se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.

Concepute de catre echipa noastra medicala cu scopul de a ajuta la pastrarea starii dumneavoastra de sanatate la cote optime, abonamentele cuprind servicii medicale complexe, complementare : consultatii in diverse specialitati, investigatii de laborator, imagistica, spitalizare, sauna, masaj, fitness.

Noi va incredintam ca prin examinarea clinica si investigatiile ce vor fi efectuate in conditii tehnice optime, diagnosticul la care se va ajunge va asigura atitudinea terapeutica cea mai folositoare.

Pentru persoanele juridice, abonamentele de sanatate pot include si servicii de medicina muncii :

 • completarea si evidenta dosarelor medicale, concluzie medicala de Medicina Muncii si consilierea angajatorului, consultatii spontane de medicina muncii, raportari anuale catre conducere, consultanta de medicina muncii pentru serviciile de Resurse Umane si Protectia Muncii, organizarea si participarea la evaluarea riscurilor profesionale
 • monitorizarea starii de sanatate a angajatilor, reorientarea profesionala in caz de boala profesionala, boala legata de profesie sau dupa afectiuni cronice
 • consiliere privind adaptarea muncii la caracteristicile psihofiziologice ale angajatilor
 • consiliere pentru fundamentarea strategiei de sanatate si securitate la locul de munca

Care sunt costurile abonamentelor de sanatate ?

Costul unui abonament este diferit de la o persoana la alta, in functie de varsta, antecedentele patologice si starea clinica la momentul incheierii abonamentului. In functie de acestea, medicii nostri va pot propune si abonamente personalizate, adaptate nevoilor dumneavoastra. Controalele periodice vor face ca diagnosticul sa fie precoce, cu avantaje de ambele parti : tratamente mai simple si mai eficiente, redobandirea sanatatii intr-un timp mai scurt, imbunatatirea starii de sanatate.

Cum se incheie un contract ?

In momentul incheierii contractului prin care beneficiati de serviciile noastre, se achita o prima transa, reprezentand contravaloarea primelor trei luni din abonament. Din acest moment, dumneavoastra beneficiati de toate serviciile contractate. Plata se face trimestrial sau semestrial, in lei, la cursul B.N.R. din ziua achitarii.

Contractul se incheie pe o perioada de 1 an.

Serviciile medicale contractate de beneficiar in cadrul unui abonament individual nu pot fi reportate pentru anul urmator si nu pot fi utilizate de catre un tert.

Contractul contine o clauza de reinnoire automata a abonamentului, in conditiile in care in termen de 15 zile de la expirare nu intervine denuntarea contractului de catre una din parti. Daca doriti modificarea serviciilor medicale incluse in abonamentul dumneavoastra, va rugam sa contactati Serviciul Marketing.

Singurul document necesar in vederea incheierii contractului prin care deveniti beneficiar al serviciilor medicale cuprinse intr-un abonament de sanatate este actul de identitate (carte de identitate, buletin de identitate, pasaport).

Cum se deruleaza colaborarea ?

Abonatul are libertatea de a-si alege un medic personal de medicina generala care sa urmareasca evolutia starii de sanatate, pe tot parcursul derularii abonamentului.

Medicii Centrului de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" doresc sa vina in intampinarea nevoilor pacientilor, oferind servicii de consiliere medicala, in vederea alegerii optime a tipului de abonament medical, personalizat in functie de starea de sanatate si istoric medical.

Abonamente de sanatate complexe pentru persoane fizice si juridice

Toate abonamentele oferite de catre Centrul de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" includ consultatii la medicul generalist si specialist, investigatii de laborator si imagistice.

Specialitatile medicale in care pot fi solicitate consultatii sunt extrem de numeroase si cuprinzatoare : Alergologie, Boli infectioase si tropicale, Cardiologie, Dermatologie, Diabet, nutritie si boli metabolice, Endocrinologie, Epidemiologie si Imunizari, Gastroenterologie, Neurologie, Oncologie, Pediatrie, Psihiatrie, Pneumologie, Reumatologie, Ginecologie, Oftalmologie, Ortopedie, Otorinolaringologie (O.R.L.), Urologie.

In cazul persoanelor juridice, gama serviciilor oferite poate fi extinsa prin includerea serviciilor complete de medicina muncii. De asemenea, in functie de numarul de angajati si de tipul de abonament dorit, se pot oferi discount-uri.


Abonament de sanatate "Standard"

 • 3 consultatii la medic generalist
 • 3 consultatii la medic specialist, cu trimitere de la medicul generalist
 • 6 consultatii de control la medicul generalist sau specialist aferente celor 6 consultatii initiale
 • Investigatii paraclinice si analize de laborator, o data pe an, la recomandarea medicului generalist sau specialist :
  • Ecografii : ecografie abdominala generala
  • ECG computerizat, radiografie pulmonara
  • Analize laborator : hemoleucograma completa - cu formula leucocitara, VSH, TGP/ALT, TGO/AST, glicemie, creatinina serica, colesterol, uree, PSA (antigen specific prostatic), examen citologic vaginal (Babes - Papanicolau) - mediu lichid, trigliceride, HDL-colesterol, LDL-colesterol, sumar urina - cu sediment
 • Urmatoarele servicii se achita de catre abonat la pret de lista : imunizari, medicatie
 • 10 % reducere fata de pretul de lista pentru toate celelalte consultatii, investigatii, analize de laborator, interventii chirurgicale, spitalizari, intretinere si recuperare, prezentate in Lista de servicii si preturi a Centrului de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes"

Toate investigatiile se efectueaza in ambulatoriu.
Consultatia de control se efectueaza in decurs de 30 de zile de la consultatia initiala.
Serviciile neutilizate intr-un an de abonament nu se reporteaza pentru anul urmator.
Toate abonamentele pot fi extinse in functie de numarul de membri.

Persoane fizice, persoane juridice (mai putin de 20 de angajati) : 1300 lei / an / persoana (circa 109 lei / luna / persoana)
2200 lei / an / cuplu (circa 183 lei / luna / cuplu)
3050 lei / an / familie - sot, sotie, copil (circa 254 lei / luna / familie - sot, sotie, copil)

Persoane juridice (mai mult de 20 de angajati) : 1160 lei / an / persoana (circa 97 lei / luna / persoana)
2000 lei / an / cuplu (circa 167 lei / luna / cuplu)
2700 lei / an / familie - sot, sotie, copil (circa 225 lei / luna / familie - sot, sotie, copil)

Abonament de sanatate "Optim"

 • 6 consultatii la medic generalist sau specialist
 • 6 consultatii de control aferente celor 6 consultatii initiale
 • Investigatii paraclinice si analize de laborator, de doua ori pe an, la recomandarea medicului generalist sau specialist :
  • Ecografii : ecografie cardiaca, ecografie abdominala generala, ecografie aparat urinar, ecografie mamara
  • ECG computerizat, radiografie pulmonara
  • Analize laborator : hemoleucograma completa, cu formula leucocitara, VSH, creatinina serica, acid uric, ASLO, bilirubina directa, bilirubina totala, calciu seric ionic, calciu seric total, colesterol, CRP (proteina C reactiva), electroforeza proteinelor serice, fosfataza alcalina, GGT, Glicemie, HDL-colesterol, ionograma serica completa (Na, K, Cl), LDL-colesterol, magneziu seric, sideremie (fier seric), TGO/AST, TGP/ALT, TIMP QUICK/Indice de protrombina/INR, trigliceride, TSH, uree, PSA (antigen specific prostatic), examen citologic vaginal (Babes - Papanicolau) - mediu lichid, diagnostic micologic (izolare, identificare), secretie vaginala (frotiu, culturi, Trichomonas, antibiograma), urocultura cantitativa (identificare, antibiograma), sumar urina - cu sediment.
 • Urmatoarele servicii se achita de catre abonat la pret de lista : imunizari, medicatie
 • 10 % reducere fata de pretul de lista pentru toate celelalte consultatii, investigatii, analize de laborator, interventii chirurgicale, spitalizari, intretinere si recuperare, prezentate in Lista de servicii si preturi a Centrului de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes"

Toate investigatiile se efectueaza in ambulatoriu.
Consultatia de control se efectueaza in decurs de 30 de zile de la consultatia initiala.
Serviciile neutilizate intr-un an de abonament nu se reporteaza pentru anul urmator.
Toate abonamentele pot fi extinse in functie de numarul de membri.

Persoane fizice, persoane juridice (mai putin de 20 de angajati) : 1900 lei / an / persoana (circa 159 lei / luna / persoana)
3150 lei / an / cuplu (circa 262 lei / luna / cuplu)
4350 lei / an / familie - sot, sotie, copil (circa 363 lei / luna / familie - sot, sotie, copil)

Persoane juridice (mai mult de 20 angajati) : 1750 lei / an / persoana (circa 146 lei / luna / persoana)
2900 lei / an / cuplu (circa 242 lei / luna / cuplu)
4000 lei / an / familie - sot, sotie, copil (circa 334 lei / luna / familie - sot, sotie, copil)

"Preventio" - Abonamente de sanatate pentru adolescenti

Abonamentele de sanatate pentru adolescenti oferite de Centrul Medical de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" sunt adresate grupei de varsta 14 - 19 ani.


Abonament de sanatate "Preventio" pentru adolescente

 • Examen clinic general anual, cu identificarea factorilor de risc (istoric personal si familial)
 • 3 consultatii pe an la medic specialist, cu trimitere de la medicul generalist, in ambulatoriu
 • Investigatii de laborator, o data pe an : hemoleucograma, sideremie, glicemie, creatinina, ALT, examen sumar urina, colesterol total, HDL-colesterol, trigliceride, lipide serice totale, screening BTS (testare HIV, VDRL, AgHbs, Anti HCV, examen secretie vaginala, examen Chlamydia, AntiRubella IgG)
 • Audiograma - anual

Consultatiile includ un control gratuit.
Celelalte investigatii solicitate se achita cu 10 % reducere fata de pretul de lista.
Serviciile neutilizate intr-un an de abonament nu se reporteaza pentru anul urmator.
Toate abonamentele pot fi extinse in functie de numarul de membri.

1150 lei / an / persoana (circa 96 lei / luna)


Abonament de sanatate "Preventio" pentru adolescenti

 • Examen clinic general anual, cu identificarea factorilor de risc (istoric personal si familial)
 • 3 consultatii pe an la medic specialist, cu trimitere de la medicul generalist, in ambulatoriu
 • Investigatii de laborator, o data pe an : hemoleucograma, sideremie, glicemie, creatinina, ALT, examen sumar urina, colesterol total, HDL-colesterol, trigliceride, lipide serice totale, screening BTS (testare HIV, VDRL, AgHbs, Anti HCV)
 • Audiograma - anual

Consultatiile includ un control gratuit.
Celelalte investigatii solicitate se achita cu 10 % reducere fata de pretul de lista.
Serviciile neutilizate intr-un an de abonament nu se reporteaza pentru anul urmator.
Toate abonamentele pot fi extinse in functie de numarul de membri.

1040 lei / an / persoana (circa 87 lei / luna)

"Junior" - Abonamente de sanatate pentru copii

Abonamentele pediatrice oferite de Centrul Medical de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" cuprind urmatoarele investigatii, in functie de varsta copilului :


Abonament de sanatate "Junior I" (0 - 1 an)

 • 6 consultatii + 6 vizite de control la medicul pediatru
 • Un set de analize pe an, la recomandarea medicului curant : exsudat faringian, hemoleucograma completa, examen coprobacteriologic, glicemie, creatinina, sideremie, calciu total, calciu ionic, TGP, sumar de urina, coprocitograma, examen coproparazitologic - 3 probe
 • Ecografie abdominala
 • Vaccinuri (manopera)
 • Profilaxie rahitism

Pentru celelalte consultatii, investigatii si analize solicitate se acorda o reducere de 10% fata de pretul de lista.

1040 lei / an / persoana (circa 87 lei / luna)


Abonament de sanatate "Junior II" (peste 1 an)

 • 4 consultatii + 4 vizite de control la medicul pediatru
 • Un set de analize pe an, la recomandarea medicului curant : exsudat faringian, hemoleucograma completa, glicemie, creatinina, sideremie, calciu total, calciu ionic, TGP, sumar de urina, ASLO, examen coproparazitologic - 3 probe, examen coprobacteriologic
 • Ecografie abdominala
 • Vaccinuri (manopera)
 • Profilaxie rahitism

Pentru celelalte consultatii, investigatii si analize solicitate se acorda o reducere de 10% fata de pretul de lista.

930 lei / an / persoana (circa 78 lei / luna)

Bonusuri pentru persoane fizice *

Plata in avans pe sase sau douasprezece luni atrage dupa sine acordarea unui bonus care consta in patru, respectiv opt sedinte fitness.

Bonusuri, reduceri pentru persoane juridice *

Pentru persoanele juridice, abonamentele de sanatate includ si servicii de medicina muncii :

 • completarea si evidenta dosarelor medicale, concluzie medicala de Medicina Muncii si consilierea angajatorului, consultatii spontane de medicina muncii, consultanta de medicina muncii pentru serviciile de Resurse Umane si Protectia Muncii, organizarea si participarea la evaluarea riscurilor profesionale
 • monitorizarea starii de sanatate a angajatilor, reorientarea profesionala in caz de boala profesionala, boala legata de profesie sau dupa afectiuni cronice
 • consiliere privind adaptarea muncii la caracteristicile psihofiziologice ale angajatilor
 • consilierea pentru fundamentarea strategiei de sanatate si securitate la locul de munca

De asemenea, in functie de tipul de abonament de sanatate ales si de numarul de angajati, se pot oferi discount-uri semnificative.

Nota : * pentru abonamentele de sanatate "Standard", "Optim"