Servicii medicale - Abonamente de sanatate

Abonamente de sanatate

Mentinand si imbunatatind calitatea serviciilor puse in slujba pacientilor si pornind de la ideea ca dintre toate nenorocirile care se abat asupra noastra in cursul unei vieti, cele mai devastatoare sunt acelea cauzate de noi insine, Centrul Medical de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" a lansat un nou concept :

De astazi vrem sa nu te mai doara nimic !
Sanatatea ta este scopul nostru !

Se ofera astfel ocazia de monitorizare, intretinere si ameliorare a propriei sanatati si prin aceasta de asigurare a calitatii vietii personale si a celor dragi.

Asigurarea sanatatii in sistem privat este obiectivul primordial al Centrului Medical de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes".

Noutatea pe care o aducem consta in faptul ca noi efectuam, in mod direct, toate serviciile medicale de care are nevoie abonatul, la cel mai scazut pret, fara intermediari.

Profesionalismul dovedit al medicilor din Centrul Medical de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" si calitatile lor umane, alaturi de dotarea continua cu echipamente de cea mai inalta tehnicitate sunt conditii pe care le punem la dispozitia pacientilor nostri.

Ce cuprind abonamentele de sanatate ?

Abonamentele pentru sanatate propuse de clinica noastra se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.

Concepute de catre echipa noastra medicala cu scopul de a ajuta la pastrarea starii dumneavoastra de sanatate la cote optime, abonamentele de sanatate cuprind servicii medicale complexe, complementare : consultatii in diverse specialitati, investigatii de laborator, imagistica, spitalizare, sauna, masaj, fitness.

Noi va incredintam ca prin examinarea clinica si investigatiile ce vor fi efectuate in conditii tehnice optime, diagnosticul la care se va ajunge va asigura atitudinea terapeutica cea mai folositoare.

Pentru persoanele juridice, abonamentele de sanatate includ si servicii de medicina muncii :

 • completarea si evidenta dosarelor medicale, concluzie medicala de Medicina Muncii si consilierea angajatorului, consultatii spontane de medicina muncii, consultanta de medicina muncii pentru serviciile de Resurse Umane si Protectia Muncii, organizarea si participarea la evaluarea riscurilor profesionale
 • monitorizarea starii de sanatate a angajatilor, reorientarea profesionala in caz de boala profesionala, boala legata de profesie sau dupa afectiuni cronice
 • consiliere privind adaptarea muncii la caracteristicile psihofiziologice ale angajatilor
 • consilierea pentru fundamentarea strategiei de sanatate si securitate la locul de munca

Care sunt costurile abonamentelor de sanatate ?

Costul unui abonament este diferit de la o persoana la alta, in functie de varsta, antecedentele patologice si starea clinica la momentul incheierii abonamentului. In functie de acestea, medicii nostri va vor propune abonamente personalizate, adaptate nevoilor dumneavoastra. Controalele periodice vor face ca diagnosticul sa fie precoce, cu avantaje de ambele parti : tratamente mai simple si mai eficiente, redobandirea sanatatii intr-un timp mai scurt, imbunatatirea starii de sanatate.

Cum se incheie un contract ?

In momentul incheierii contractului prin care beneficiati de serviciile noastre, se achita o prima transa, reprezentand contravaloarea primelor trei luni din abonament. Din acest moment, dumneavoastra beneficiati de toate serviciile contractate. Plata se face trimestrial sau semestrial, in lei, la cursul BNR din ziua achitarii.

Contractul se incheie pe o perioada de un an.

Serviciile medicale contractate de beneficiar in cadrul unui abonament individual nu pot fi reportate pentru anul urmator si nu pot fi utilizate de catre un tert.

Contractul contine o clauza de reinnoire automata a abonamentului, in conditiile in care in termen de 15 zile de la expirare nu intervine denuntarea contractului de catre una din parti. Daca doriti modificarea serviciilor medicale incluse in abonamentul dumneavoastra, va rugam sa contactati Serviciul Marketing.

Singurul document necesar in vederea incheierii contractului prin care deveniti beneficiar al serviciilor medicale cuprinse intr-un abonament de sanatate este actul de identitate (carte de identitate, buletin de identitate, pasaport).

Cum se deruleaza colaborarea ?

Abonatul are libertatea de a-si alege un medic personal de medicina generala / medicina intrna care sa urmareasca evolutia starii de sanatate pe tot parcursul derularii abonamentului.

Medicii Centrului Medical de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" doresc sa vina in intampinarea nevoilor pacientilor, oferind servicii de consiliere medicala in vederea alegerii optime a tipului de abonament medical, personalizat in functie de starea de sanatate si istoric medical.


Abonamente de sanatate complexe pentru persoane fizice si juridice

Toate abonamentele oferite de catre Centrul de Diagnostic si Tratament includ consultatii la medicul generalist si specialist, investigatii de laborator, imagistice.

Specialitatile medicale in care pot fi solicitate consultatii sunt extrem de numeroase : Alergologie, Boli infectioase si tropicale, Cardiologie, Dermatologie, Diabet, nutritie si boli metabolice, Endocrinologie, Epidemiologie & Imunizari, Gastroenterologie, Neurologie, Oncologie, Pediatrie, Psihiatrie, Pneumologie, Reumatologie, Ginecologie, Oftalmologie, Ortopedie, Otorinolaringologie (ORL), Urologie.

Pacientul poate solicita, fara trimitere de la medical generalist/internist, consultatii la Ortopedie, Obstetrica - ginecologie, ORL, Dermatologie, Oftalmologie.

In cazul persoanelor juridice, gama serviciilor oferite poate fi extinsa prin includerea serviciilor complete de medicina muncii.
De asemenea, in functie de numarul de angajati si de tipul de abonament dorit (persoana, cuplu, familie), se pot oferi discount-uri.

Toate abonamentele pot fi extinse in functie de numarul de membri.


 • Consultatii la medic generalist la nevoie, in ambulatoriu
 • 3 consultatii la medic specialist pe an, cu trimitere de la medicul generalist, in ambulatoriu
 • Examen clinic general anual, cuprinzand analize uzuale recomandate de medicul generalist (Hemoleucograma completa, cu formula leucocitara, TGP / ALT, Glicemie, Creatinina serica, VSH, TGO / AST, Sumar urina - cu sediment, Colesterol, Uree, Trigliceride, HDL-Colesterol, LDL-Colesterol), in ambulatoriu
 • Electrocardiograma - anual, in ambulatoriu
 • Ecografie abdominala - anual, in ambulatoriu
 • Radiografie - anual, in ambulatoriu
 • Examen Babes-Papanicolau / Antigen prostatic specific (PSA) - anual, in ambulatoriu
 • Urmatoarele servicii se achita de catre abonat la pret de lista : interventii chirurgicale, internare in compartimentele Spitalului General (cazare, servicii medicale, medicatie), imunizari, consiliere psihologica si testari
 • Celelalte servicii recomandate de medicul curant beneficiaza de 10 % reducere

Investigatiile se efectueaza o data pe an. Serviciile neutilizate intr-un an de abonament nu se reporteaza pentru anul urmator. Toate abonamentele pot fi extinse in functie de numarul de membri.

Persoane fizice, persoane juridice (mai putin de 20 de angajati) : 18 € / luna / persoana
34 € / luna / cuplu
49 € / luna / familie (sot, sotie, copil)

Persoane juridice (mai mult de 20 de angajati) : 16 € / luna / persoana
30 € / luna / cuplu
44 € / luna / familie (sot, sotie, copil)


 • Consultatii la medic generalist la nevoie, in ambulatoriu
 • Consultatii la medic specialist, pe baza trimiterii de la medicul generalist, in ambulatoriu
 • Investigatii paraclinice si analize de laborator, in ambulatoriu, la recomandarea medicului generalist sau specialist, cu exceptia celor mentionate in continuare, pentru care se aplica urmatoarele reduceri fata de pretul de lista :
  • 10 % pentru urmatoarele servicii suplimentare solicitate :
   • Alergologie - testari alergologice
   • Dermatologie - crioterapie, electrocauterizare
   • Cardiologie - test de efort, holter TA si ECG, arteriograf
   • Ginecologie - colposcopie si alte manevre, interventii
   • Oftalmologie - manevre
   • Otorinolaringologie - manevre, LASER, foniatrie
   • Psihoterapie si testari psihologice
   • Imagistica - radiologie speciala (histerosalpingografie, urografie), ecografie de sarcina, endovaginala, ecografie articulara, ganglionara si pentru formatiuni tumorale, ecografie de vase, parti moi, artere renale, elastografie, endoscopie, colonoscopie, FibroScan
   • Investigatii de laborator - teste pentru autoimunitate, alergeni, markeri tumorali, analize de fertilitate, teste de biologie moleculara, analize speciale (FibroTest si FibroMax, vitamina D); histopatologie, virusuri herpetice, Chlamydia, Mycoplasma
   • Interventii chirurgicale, internare in compartimentele Spitalului General (cazare, servicii medicale)
   • Gimnastica de intretinere, de recuperare, masaj, sauna
   • Tomografie computerizata, Imagistica prin Rezonanta Magnetica (RMN)
  • Se achita la pretul de lista urmatoarele :
   • Imunizari, medicatie

Serviciile neutilizate intr-un an de abonament nu se reporteaza pentru anul urmator. Toate abonamentele pot fi extinse in functie de numarul de membri.

Persoane fizice, persoane juridice (mai putin de 20 de angajati) : 25 € / luna / persoana
48 € / luna / cuplu
70 € / luna / familie (sot, sotie, copil)

Persoane juridice (mai mult de 20 angajati) : 23 € / luna / persoana
44 € / luna / cuplu
65 € / luna / familie (sot, sotie, copil)


"Preventio" - Abonamente de sanatate pentru adolescenti

Abonamentele de sanatate pentru adolescenti oferite de Centrul Medical de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" sunt adresate grupei de varsta 14 - 19 ani.

Abonament de sanatate "Preventio" pentru adolescente17 € / luna / persoana

 • Examen clinic general anual, cu identificarea factorilor de risc (istoric personal si familial)
 • 3 Consultatii / an la medic specialist, cu trimitere de la medicul generalist, in ambulatoriu
 • Investigatii de laborator, o data pe an : hemoleucograma, sideremie, glicemie, creatinina, ALT, examen sumar urina, colesterol, HDL colesterol, trigliceride, lipide serice totale, screening BTS (testare HIV, VDRL, AgHbs, Anti HCV, examen secretie vaginala, examen Chlamydia, AntiRubella IgG)
 • Audiograma - anual

Consultatiile includ un control gratuit.
Celelalte investigatii solicitate se achita cu 10 % reducere fata de pretul de lista.
Serviciile neutilizate intr-un an de abonament nu se reporteaza pentru anul urmator. Toate abonamentele pot fi extinse in functie de numarul de membri.

Abonament de sanatate "Preventio" pentru adolescenti15 € / luna / persoana

 • Examen clinic general anual, cu identificarea factorilor de risc (istoric personal si familial)
 • 3 Consultatii / an la medic specialist, cu trimitere de la medicul generalist, in ambulatoriu
 • Investigatii de laborator, o data pe an : hemoleucograma, sideremie, glicemie, creatinina, ALT, examen sumar urina, colesterol, HDL colesterol, trigliceride, lipide serice totale, screening BTS (testare HIV, VDRL, AgHbs, Anti HCV)
 • Audiograma - anual

Consultatiile includ un control gratuit.
Celelalte investigatii solicitate se achita cu 10 % reducere fata de pretul de lista.
Serviciile neutilizate intr-un an de abonament nu se reporteaza pentru anul urmator. Toate abonamentele pot fi extinse in functie de numarul de membri.


Abonamente de sanatate pentru copii

Abonamentele pediatrice oferite de Centrul Medical de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" cuprind urmatoarele investigatii, in functie de varsta copilului :

Abonament de sanatate "Junior I" (0 - 1 an)16 € / luna / persoana

 • 6 consultatii + 6 vizite de control la medicul pediatru
 • Un set de analize pe an, la recomandarea medicului curant : exsudat faringian, hemoleucograma completa, examen coprobacteriologic, glicemie, creatinina, sideremie, calciu total, calciu ionic, TGP, sumar de urina, coprocitograma, examen coproparazitologic - 3 probe
 • Ecografie abdominala
 • Vaccinuri (manopera)
 • Profilaxie rahitism

Consultatiile includ un control gratuit.
Celelalte investigatii solicitate se achita cu 10 % reducere fata de pretul de lista.

Abonament de sanatate "Junior II" (peste 1 an)14 € / luna / persoana

 • 4 consultatii + 4 vizite de control la medicul pediatru
 • Un set de analize pe an, la recomandarea medicului curant : exsudat faringian, hemoleucograma completa, examen coprobacteriologic, glicemie, creatinina, sideremie, calciu total, calciu ionic, TGP, sumar de urina, ASLO, examen coproparazitologic - 3 probe
 • Ecografie abdominala
 • Vaccinuri (manopera)
 • Profilaxie rahitism

Consultatiile includ un control gratuit.
Celelalte investigatii solicitate se achita cu 10 % reducere fata de pretul de lista.


Bonusuri, reduceri pentru persoane fizice *

Plata in avans pe 6 sau 12 luni atrage dupa sine acordarea unui alt bonus, care consta in 4, respectiv 8 sedinte fitness.

Din anul al II-lea de abonament, suma achitata lunar se diminueaza cu 5 %, iar incepand cu anul III de abonament, cu un procent de 10 %, in conditiile mentinerii aceluiasi abonament.

Bonusuri, reduceri pentru persoane juridice *

Pentru persoanele juridice, abonamentele de sanatate includ si servicii de medicina muncii :

 • completarea si evidenta dosarelor medicale, concluzie medicala de Medicina Muncii si consilierea angajatorului, consultatii spontane de medicina muncii, consultanta de medicina muncii pentru serviciile de Resurse Umane si Protectia Muncii, organizarea si participarea la evaluarea riscurilor profesionale
 • monitorizarea starii de sanatate a angajatilor, reorientarea profesionala in caz de boala profesionala, boala legata de profesie sau dupa afectiuni cronice
 • consiliere privind adaptarea muncii la caracteristicile psihofiziologice ale angajatilor
 • consilierea pentru fundamentarea strategiei de sanatate si securitate la locul de munca

De asemenea, in functie de tipul de abonament de sanatate ales si de numarul de angajati, se pot oferi discount-uri semnificative.

Nota : * pentru abonamentele de sanatate "Standard", "Optim"