Servicii medicale - Analize de laborator

Analize de laborator

Test detectie calitativa antigen SARS-COV-2
In Centrul nostru se fac programari pentru efectuarea testului de detectie calitativa antigen SARS-COV-2, astfel :

  • luni, marti, miercuri, joi, vineri = 8:00 - 10:00 / 12:00 - 14:00

Pentru programare va rugam sa contactati telefonic Centrul : 021 317.95.03.


Testare pentru SARS-COV-2
In Centrul nostru se efectueaza teste PCR pentru depistarea virusului SARS-COV-2. Testele se fac la cerere, cu programare. Pentru programare va rugam sa trimiteti un e-mail pe adresa : tatiana.dejoianu@cdt-babes.ro, cu date de contact si cu indicarea motivelor pentru care solicitati testarea, sau telefonic : 021 317.95.03.


In aceasta perioada, termenele de eliberare a rezultatelor analizelor de laborator pot suferi modificari.
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon : centru@cdt-babes.ro / 021 317 95 03.

Programul de eliberare a rezultatelor analizelor uzuale de laborator (hematologie, biochimie) :
  • pentru analizele recoltate pana in ora 14:00 = rezultate in aceeasi zi, dupa ora 18:00
  • pentru analizele recoltate dupa ora 14:00 = rezultate a doua zi, dupa ora 10:00
  • pentru analizele recoltate vineri dupa ora 14:00 sau în week-end = rezultate luni, dupa ora 16:00

Consultatia medicala are doua parti principale : anamneza (discutia cu pacientul) si examinarea clinica. Dupa ce acestea au fost facute, daca este nevoie, se completeaza cu analize de laborator sau investigatii paraclinice.
Analizele medicale de laborator sunt ansamblul de procedee, mai mult sau mai putin complexe, care furnizeaza informatii asupra aspectului si functionalitatii diferitelor organe si compartimente ale organismului cat si asupra gradului de sanatate si boala ce afecteaza organismul in cauza.
Analizele de laborator ajuta la clarificarea diagnosticului.

Laboratorul de analize medicale al Centrului Medical de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" dispune de conditii optime pentru executarea analizelor de laborator, intrunind totodata toate conditiile de igiena si dotare impuse de legislatia din domeniu.

Laboratorul de analize medicale al Centrului Medical de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" executa gama completa de investigatii paraclinice :Pentru cazul in care aveti nevoie de mai multe analize de laborator, din diferite categorii, va punem la dispozitie posibilitatea da a face o estimare a pretului total :


Incepand cu 01.05.2015, se modifica programul Laboratorului in cadrul contractului cu CAS : va fi doar de luni pana vineri, fara sambata, duminica si sarbatori legale.

In atentia beneficiarilor de servicii CAS :
In scopul optimizarii activitatii de recoltare pentru analize decontate CASMB, incepand cu luna Martie 2017, pentru recoltari se fac programari ca pentru oricare alt serviciu medical. Programarile se fac telefonic : 021 317.95.03.
NU vom onora pe loc solicitarile pacientilor care se prezinta fara programare.
Inregistrarea biletelor se va face in limita sumei alocate de CNAS.


Va invitam sa vizitati Cabinetul de recoltari, in cadrul turului virtual al Clinicii "Victor Babes".