Despre Clinica medicala privata - Centrul de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes"

Clinica medicala privata
Centrul de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes"

Sanatatea ta este scopul nostru !

Constienti ca sanatatea nu este totul, dar totul fara sanatate nu inseamna nimic, noi avem o viziune sanogena asupra existentei umane si promovam o cultura pentru sanatate. Oferim oricarei persoane, indiferent de varsta si ocupatie, examene clinice generale si de specialitate, investigatii de laborator generale si specifice in scopul prevenirii afectiunilor, promovarii sanatatii, stabilirii diagnosticului etiologic, stabilirii atitudinii terapeutice adecvate

Finalitatea serviciilor medicale oferite de Clinica medicala privata - Centrul de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" este rezolvarea problemelor medicale ale pacientului pana la disparitia lor completa, oferirea unui maximum de confort pacientului pentru imbunatatirea calitatii vietii prin stabilirea cu acuratete a diagnosticului precoce si a unui tratament cat mai specific.

Prof. Dr. Calistru Petre Iacob Presedinte fondator Fundatia "Dr. Victor Babes"
Prof. Dr. Petre Iacob CALISTRU

Certificat OSIM Sanatatea ta este scopul nostru

Certificat O.S.I.M. inregistrare marca "Sanatatea ta este scopul nostru"
Informatii despre Clinica medicala privata - Centrul de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" :
Aniversare 10 ani CDT Victor Babes

Pentru Clinica medicala privata - Centrul de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes", anul 2009 a marcat aniversarea a zece ani de la infiintare.

Pentru a sarbatori un deceniu de existenta, Centrul de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" a organizat, in data de 25 iunie 2009, in Bucuresti, la Clubul Medicilor, prima sesiune de comunicari stiintifice.

Raport de autoevaluare - Fundatia "Dr. Victor Babes"
perioada ianuarie 2005 - ianuarie 2008