Tur virtual Spital General Fundatia "Dr. Victor Babes"

Tur virtual
Spital General Fundatia "Dr. Victor Babes"

Tur virtual hol Spital General Fundatia Victor Babes Hol cabinete medicale Cabinet recoltari analize

Va aflati la parter, in holul Spitalului General Fundatia "Dr. Victor Babes".

Asistenta spitaliceasca s-a bucurat de o atentie deosebita in planul dezvoltarii structurii medicale existente, noile Compartimente venind in completarea serviciilor medicale spitalicesti oferite. Astfel, in cladirea noului Spital General functioneaza un Compartiment Specialitati medicale si un Compartiment Specialitati chirurgicale.

Compartimentul Specialitati medicale - Medicina interna, Cardiologie, Gastroenterologie, Neurologie, Psihiatrie, Endocrinologie, Nefrologie, Alergologie & Imunologie clinica - cuprinde 40 paturi.
Compartimentul Specialitati chirurgicale - Chirurgie generala, Urologie, Chirurgie vasculara, Ginecologie, ORL, Oftalmologie, Ortopedie & Traumatologie - cuprinde 25 de paturi. Din acestea, 11 paturi sunt dedicate Anestezie & Terapie intensiva

Pentru spitalizarea de zi in Specialitati medicale sunt 10 paturi, iar pentru spitalizarea de zi in Specialitati chirurgicale sunt 10 paturi.

Saloanele asigura confort, igiena si recuperarea cat mai rapida a starii de sanatate. In saloane exista posibilitatea de acces la internet, televizor, frigider, iar grupul sanitar propriu dispune de cabina de dus cu hidromasaj, pacientii bucurandu-se astfel de tot confortul si starea de bine conferita de acestea. La acestea se adauga personalul medical inalt specializat, care asigura o asistenta si monitorizare permanenta printr-un sistem anuntare-receptie foarte accesibil pentru ca pacientii sa fie serviti cu promptitudine, ori de cate ori au nevoie, de personalul medical.
Personalul medical, procedurile si tehnologiile de ultima ora sunt puse la dispozitia pacientului intr-un ambient agreabil. Valoarea calitativa a serviciilor medicale transpare din conditiile de spitalizare deosebite care sunt oferite.