Clinica medicala privata - prezentare generala

Clinica medicala privata - prezentare generala

Clinica medicala privata - Centrul de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" este o unitate medicala privata, fondata in iunie 1999, sub egida Fundatiei "Dr. Victor Babes". Atat Clinica medicala privata, Centrul medical cat si Fundatia poarta numele unui deschizator de drumuri in domeniul microbiologiei medicale - Dr. Victor Babes si se vrea, la randul sau, un nucleu reformator de concepte si atitudini. Clinica medicala privata - Centrul de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" a fost infiintata din necesitatea de a raspunde nevoilor si asteptarilor actuale ale pacientului, prin plasarea acestuia in centrul atentiei medicale.

Clinica medicala privata - Centrul de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" este un exemplu viu al privatizarii in domeniul medical, fara infuzie de capital extern, un centru ale carui porti sunt deschise, in egala masura, tuturor. Clinica promoveaza o noua cultura pentru sanatate, bazata pe mentinerea sanatatii si preventia bolii, stabilirea unui diagnostic precoce si initierea unei terapii individualizate, aplicarea de protocoale specifice de recuperare medicala.

"Pentru noi, pacientul nu inseamna numai durerea, rana, infectia, un rezultat nefavorabil la o analiza, ci chiar el, omul, cu nelinisti, tristeti, uneori spaime, pe care avem posibilitatea sa il ajutam, constienti ca sanatatea nu este totul, dar totul fara sanatate nu inseamna nimic", crede Prof. Dr. Petre Calistru, Presedintele Fundatiei "Dr. Victor Babes" - fundatia fiind proprietarul de drept al centrului medical.

In cadrul Clinicii medicale private - Centrul de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" sunt furnizate consulttatii de specialitate in ambulatoriu, servicii spitalicesti, servicii de recuperare medicala, adaptate patologiei pacientului.

In ambulatoriul Clinicii medicale private "Dr. Victor Babes" exista o gama larga de specialitati medicale si chirurgicale, in urmatoarele domenii : alergologie si imunologie clinica, boli infectioase si tropicale, cardiologie, diabet, nutritie si boli metabolice, dermatologie, endocrinologie, epidemiologie si imunizari, gastroenterologie, hematologie, medicina generala, medicina interna, medicina muncii, medicina legala, neurologie, oncologie, obstetrica si ginecologie, oftalmologie, O.R.L., pediatrie, pneumoftiziologie, psihiatrie, reumatologie, urologie.

Spitalizarea se face in conditii de o calitate deosebita, centrul fiind dotat cu un bloc operator ultramodern si rezerve care asigura conditii hoteliere de trei stele.

Recuperarea medicala si mentinerea sanatatii pot fi realizate cu succes in cadrul Clinicii medicale private - Centrul de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes", prin programe specifice destinate diferitelor categorii de pacienti : copii, varstnici, adulti cu dizabilitati, dar si persoane sanatoase.

Deplasarea la Clinica medicala privata - Centrul de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" se poate realiza cu mijloacele de transport public sau cu automobilul. Clinica dispune de o parcare gratuita, pazita, cu un numar de 60 de locuri.


Alte informatii despre Clinica medicala privata - Centrul de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" :