Noutati medicale Program SANOSCOP ®

Program SANOSCOP ®

SANOSCOP ® - Scopul nostru = sanatatea ta !

Ce este SANOSCOP ® ?

Mentinand si imbunatatind calitatea serviciilor puse in slujba pacientilor Fundatia "Dr. Victor Babes" - Centrul Medical de Diagnostic si Tratament a lansat un nou concept prin care se consolideaza pozitia centrala a pacientului. DE ASTAZI VREM SA NU TE MAI DOARA NIMIC ! CDT "Dr. Victor Babes" va va ocroti sanatatea prin programul "SANOSCOP". Programul "SANOSCOP" este conceput astfel incat sanatatea dumneavoastra sa fie permanent in grija noastra, printr-un medic care va va chema conform unei programari prestabilite la controale periodice, fara ca sa mai fiti stresat de asteptarile indelungate, care adesea va fac sa renuntati la examenul medical.

Certificat de inregistrare a marcii SANOSCOP

De ce SANOSCOP ® ?

Pana sa devina simptomatica, orice boala este mai mult sau mai putin asimptomatica iar de cele mai multe ori boala poate fi suspectata numai cand insuficienta de organ este clinic manifesta, febra este maxima, sau durerea este insuportabila !

Nu trebuie sa ajungeti la amputatia membrelor pentru ca ati neglijat un diabet zaharat! Nu trebuie sa asteptati sa se instaleze orbirea pentru ca de ani de zile nu ati efectuat un consult oftalmologic! Nu asteptati sa survina un accident vascular cerebral, pentru a va trata hipertensiunea arteriala !

Un om informat corect valoreaza cat doi. Un om prevenit la timp despre devierile reale/potentiale ale starii de sanatate valoreaza enorm pentru familia lui si pentru comunitatea careia ii apartine. ACESTA POTI FI CHIAR TU !

Inscriere in SANOSCOP ® ?

  • Contactati-ne in vederea programarii pentru evaluarea medicala initiala - telefon : 021 317.95.03; fax : 021 317.95.02.
  • Efectuati un consult medical specializat, la medicul la care s-a facut programarea : anamneza detaliata cu antecedente heredocolaterale, antecedente personale fiziologice, antecedente personale patologice, conditii de viata si de munca, evidentierea factori de risc individuali ai beneficiarului si un examen clinic initial.
  • Efectuati un complex individualizat de analize, recomandat de medicul examinator, in scopul determinarii riscului de boala sau detectiei bolii in stadiu incipient.
  • Periodicitatea controalelor si analizelor ulterioare vor fi stabilite de medicul examinator, la finalul evaluarii medicale initiale.
  • Fiecare beneficiar va avea medicul lui personal, responsabil de contactarea lui in vederea programarii examenelor clinice si de laborator necesare.

Costul serviciilor SANOSCOP ® ?

Costul serviciilor de mentinere a sanatatii va fi distribuit sub forma unor rate lunare. Daca beneficiarul se va imbolnavi in conditiile respectarii recomandarilor medicale, tratamentul pacientului va fi suportat de noi.